Golfkesä on mennyt mukavasti. Olen pelannut kaikki kokonaiset ja vajaat kierrokset omaan tasoitukseeni. Nyt odotan vielä sitä piikkiä, että yhteen kierrokseen sattuisi kaikki loistavat ja pitkät avaukset, mahtavat lähestymislyönnit ja upeat putit. Matkaan tuli kuitenkin mutka. Kylkiluu on murtunut. Olen pitänyt kaksi viikkoa taukoa golfista vamman takia. Ei suurta draamaa, mutta sängyssä kääntyminen sattuu kiitettävästi. Lisäksi vamma pakottaa istumaan ryhdikkäästi. Heti, jos asento lysähtää yhtään, niin sattuu varmasti. Harmillista tietenkin, että tällaista sattuu ja vielä kesälomalla. Parantumiseen menee arviolta 1-2 kk eli vielä pitää kitua useita viikkoja.

Nyt olisi hyviä golfvarusteiden alennusmyyntejä. Ehkä investoin vielä tällä kaudella uusiin golfkenkiin ja pitkähihaiseen kevyeen – ei kahisevaan – takkiin. Niistä on sitten iloa tämän kauden jälkeenkin.

Mutta kausi ei suinkaan ole vielä ohi. Edessä on ainakin työpaikan mestaruuskilpailut ja golfkauden kokokohta eli suvun golfkisa. Oikeasti molemmat ovat leikkimielisiä kisoja, mutta niihin pitää valmistautua kunnolla. Toivottavasti kylkiluu paranee nopeasti.