Kokoonnuimme vielä kerran yhteen veljeni muistotilaisuuteen. Tämä oli nyt neljäs tilaisuus ja mukana oli perhe, sukulaisia, ystäviä, vanhoja opiskelukavereita ja entisiä työkavereita Suomesta ja USAsta.

Tilaisuuden ohjelma rakentui veljeni lempimusiikin ympärille. Tervetulotoivotuksen jälkeen siirryimme musiikin maailmaan. Kappaleisiin mentiin sisään pienen tarinan kautta eli kerroin, miksi juuri tämä kappale oli valittu ja miten se liittyi veljeeni. Ensimmäiset kappaleet soitti upea jousikvartetto Lumo Ensemble. Valitut kappaleet olivat You only live twice, My Way ja New York, New York. Tervehdysten ja adressien lukemisen jälkeen kuulimme vielä upean Sibeliuksen Andante Festivo teoksen, johon tilaisuuden ensimmäinen puolisko päättyi.

Veljeni piti erityisesti merestä ja kalasta. Sen vuoksi tarjolla oli kalakeittoa ja suomalaista ruisleipää. Ruokailun aikana vieraat ehtivät keskustella vapaasti. Ohjelma jatkui puheilla, joita olikin ilahduttavasti useampia. Kuulimme hauskoja tarinoita veljeni nuoruuden seikkailuista opiskelukavereiden kanssa, työurasta ja ammattitaidosta, ruoanlaittotaidosta ja aktiivisesta osallistumisesta erilaisten tapahtumien järjestämiseen, kiinnostuksesta kulttuuriin ja taiteeseen sekä ystävyydestä ylipäätään. Kaikista puheista tunnisti veljeni erinomaisesti.

Kakkukahvien jälkeen kuulimme jälleen musiikkia. Koska veljeni rakasti tangomusiikkia, kuulimme harmonikkataiteilija Heli Siekkisen esitykset veljeni lempitangoista eli Kohtalon tango, Romanesca, Hopeinen kuu ja Ilta Välimerellä.

Tilaisuudesta jäi hyvä ja levollinen olo.