Ihmiset hamstraavat vessapaperia ja tonnikalapurkkeja. Ihmekös tuo ja miksipä ei. Jokainen tietenkin valmistautuu pahimpaan. Meilläkin hyvin iäkäs lähisukulainen on juuri toipumassa keuhkokuumeesta. Emme voi kuvitellakaan, että olisimme läheisessä kontaktissa hänen kanssaan lähiaikoina. Lisäksi minulla on kurkku hieman kipeä ja nenä tukkoinen. Se on tuskin Koronavirusta, mutta en voi ottaa riskiä, että olisin taudinkantaja.

Onneksi on viikonloppu. Olin tänään etäpäivällä. Normaalisti etäpäivät ovat todella tehokkaita. Tänään olimme puolisoni kanssa molemmat etäpäivällä ja se muuttaa päivän ohjelmaa. Eli ei ihan niin tehokasta. Jotenkin varoimme puhumasta yrityksen sisäisiä asioita toisen kuullen. Tarkennettakoon kuitenkin, että emme työskentele kilpailevissa yrityksissä tai samalla toimialalla.

No, sitten on naurettu kippurassa. Tosi kivaa on ollut viettää aikaa yhdessä. Siitä onkin taas jo monta kuukautta, kun on ollut näin hauskaa. Lomalla ja näinä erikoisina aikoina aina muistaa, kuinka ihana puolisoni onkaan. Pitäisi useamminkin viettää etäpäiviä yhdessä. Parasta on hänen iloinen ja positiivinen mielensä, huumorintajunsa ja ilmiömäinen tapa muistaa kaikki laulujen sanat ihan väärin. En tunne ketään muuta samanlaista. Ei niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin. Oletko samaa mieltä?