Tammikuu on mennyt hurjaa vauhtia. Nyt ollaan jo loppupuolella. Aurinko laskeutuu noin tuntia myöhemmin kuin talvipäivänseisauksen aikaan. Viikonloppuna näkyi myös lyhyen hetken ajan kauan kaivattu valonpilkahdus eli aurinko. Maisema oli upea, kun puut olivat pakkasen jäljiltä huurteiset ja valkoiset. Olisipa ollut muutama sentti lunta, niin olisi päässyt hiihtämään.

Lintulaudalla kävi aikamoinen kuhina. Ensin paikalle lensi noin 20 talitinttiä ja myöhemmin pölähti vielä arviolta 6 punatulkkua. Ne näyttivät upeilta. Talipallot ja auringonkukansiemenet maistuivat ja siinä ne pyrähtelivät sulassa sovussa. Tämän artikkelin kuva on otettu ikkunan läpi, mutta siinä selkeästi erottuu punatulkkujen punaiset mahat.

Olipa muuten upea urheiluviikonloppu. Oli mahtavat taitoluistelun EM-kisat. Kaikissa sarjoissa oli paljon upeita suorituksia. Suomalaisten välisessä kamppailussa olympiapaikasta toiselle tuli karvas tappio, joka kirvoitti häviäjän puolelta ehkä hieman ajattelemattomia kommentteja. Valitettavasti. Mika Poutala luisteli pikaluistelussa kolmanneksi. Yhdistetyn joukkuekisassakin tuli kolmas sija. Kaisa Mäkäräinen näytti osaamistaan ampumahiihdossa ja golffari-Mikot pelasivat hyvin kovatasoisessa Abu Dhabin Eurooppa tourin kisassa.

Oma urheilu rajoittui viikonloppuna kävelylenkkeihin koiran kanssa ja ilman. Lisäksi jumppasin molempina päivinä. Ensi viikolla kalenterissa on neljä kertaa liikuntaa eli ihan hyvä määrä. Viikonloppuna ehdin kutoa pari villasukkaa eli hyvä suoritus sekin.