Elokuun alku meni lomailun merkeissä. Kesäsää jatkui ja lämpöä riitti. Meillä oli myös perinteinen suvun golfkisa. Minun joukkueeni voitti. Voi sitä riemua. Kiertopalkinto on jälleen minun hyllyssäni. Joukkue oli mainio ja minäkin pelasin omaan tasooni nähden erinomaisesti. Olin ihan huippu tyytyväinen.

Minulle elokuu oli todellakin muutosten aikaa. Aloitin uudessa työssä kuun alussa ja sen jälkeen onkin tapahtunut vaikka mitä. Olen oppinut paljon uusia asioita ja tutustunut ehkä noin 100 uuteen ihmiseen. Mahtavaa. Tuntuu kuin olisin ollut tässä työpaikassa jo vaikka kuinka kauan. Taisin solahtaa organisaatioon erityisen sulavasti. Tässä nyt sitten innokkaana opiskelen kaikkea uutta. Mitä voi muuta toivoa.
Olin jo kuvitellut, että golfkausi on suvun kisan jälkeen paketissa, mutta ei sentään. Ehdin kuitenkin vielä pari kertaa kentälle. Koska olen innokas ihminen, ilmoittauduin uuden työpaikan golfkisaan. Pelasin ensimmäistä kertaa Peuramaalla ja kisa oli siellä vaikeammalla eli Porkkala kentällä. Kaksi ensimmäistä reikää meni ihan metsään, mutta sitten peli alkoi kulkea. Muuten meni ihan ok, mutta putit jäi huulille monta kertaa. Se harmitti noin nanosekunnin. Onneksi voitin itseni ja osallistuin kisaan.