Takana pitkä viikonloppu aurinkoisessa ja lähes helteisessä Tukholmassa. Mukana menossa oli pari taaperoa sekä joukko aikuisia ja ultrasenioreita.

Kyllä Tukholma on kiva kaupunki. Laivamatkailijan päivä sujahti nopeasti Södermalmilla hyvässä seurassa hyvän ruoan parissa. Puistoalueet, leikkipuistot ja ravintolat olivat täynnä iloisia ruotsalaisia. Tällä kertaa en törmännyt entisiin työkavereihin, mutta joskus on sattumalta käynyt myös niin. Maailma on pieni.

Vaikka matkalla oli mukavaa, on kiva palata myös kotiin. Borta bra men hemma bäst.

Tästä viikosta alkaa penkkiurheilijan kisaputki. Oikeastaan se alkoi jo eilen illalla, kun piti hurrata ja kannustaa golfari Mikko Korhonen ensimmäiseen European Tourin kisan voittoon. Myöhemmin illalla seurasimme myös PGA Tour Latino America -kiertueen match play kisaa, jonka lopulta voitti ylivoimaisesti golfari Toni Hakula. Loistavaa! Onnea molemmille.

US Open käynnistyy torstaina. Aikaero on sillä tavalla sopiva, että ehdin illalla käydä dinnerillä entisten työkavereiden kanssa ja sen jälkeen voin seurata kisaa niin kauan kuin jaksan. Lähetys päättyy 02.30.

Myös jalkapallon MM-kisat käynnistyvät torstaina. Tällä kertaa minulta menee ohi ensimmäinen ottelu eli Venäjä-Saudi-Arabia, mutta kestän sen kuin … innokas penkkiurheilija. Kisaveikkaus on kuitenkin jo valmiina.