Siirtyminen kesäaikaan sujuu yleensä ilman kommelluksia eli olen kääntänyt kelloa oikeaan suuntaan. En ole myöskään myöhästynyt tai nukkunut pommiin. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että olin menossa työmatkalle Ouluun aamulennolla. Minun piti herätä viideltä eli neljältä normaaliaikaa. Edeltävänä iltana varmistin, että minulla on kaksi kelloa soittamassa ihan varmuuden vuoksi. Lopulta heräsin aamulla ilman suurempaa tuskaa. Ensi vuonna aion pitää huolen, etten lähde matkalle kesäaikaan siirtymistä seuraavana aamuna.

Maaliskuun viimeisenä päivänä vietimme meidän Hubertin syntymäpäivää. Uskomatonta, mutta Hubert täytti jo 9 vuotta.  Ystävät, tuttavat ja koirakaverit muistivat onnitella ja onnitteluja tulvi ovista ja ikkunoista. Se on merkki siitä, että lemmikit ovat kuin perheenjäseniä.

Hubert kääpiöpinseri

Kääpiöpinseri Hubert 9 vuotta

Mies on onnellinen. Hän on ihan erityisen tyytyväinen, että hiihtolajien maailmancupit on saatu päätökseen. Kylläisyyspiste tuli täyteen jo helmikuussa ja hän sanoi, että sen jälkeen jokainen hiihto- ja ampumahiihtolähetys sekä mäkihyppy ovat olleet hänelle liikaa. Onneksi hän on sopeutuvaa sorttia. Jalkapallon mestarien liiga jatkuu vielä pari kuukautta. Huippujalkapalloa on ilo seurata läpi vuoden. Vajaan viikon kuluttua pelataan golfin Masters tournament eli tarjolla on telkkarin täydeltä taidokasta golfia. Ja mikä parasta, pian pääsemme itsekin golfkentälle.