Golfkausi on alkanut vauhdikkaasti. Sää on ollut erityisen suosiollinen ja huhtikuussa olemme saaneet nauttia upeista aurinkoisista päivistä. Se tarkoittaa myös sitä, että golfkenkä alkaa vipattaa. Joka vuosi tähän aikaan olen täynnä intoa ja uskoa pidemmistä ja tarkemmista lyönneistä. Toivotaan, että olen oppinut jotain talviharjoittelun aikana.

Meillä on parhaillaan golfkurssin itsenäisen harjoittelun jakso. Olen yrittänyt olla reipas kaikista murheista huolimatta. Olen käynyt rangella jo neljä kertaa. Juu, aurinkoisia päiviä on ollut enemmänkin, mutta pidän rajana +10 astetta. Jos on viileämpää, en mene. En halua sairastua tai hankkia mitään lihasjumitusta näin kauden alla.

Huomenna on vappuaatto ja olen ilmoittautunut seuramme leikkimieliseen golfkisaan – lue kilpailu. Inhoan kilpailemista, enkä ymmärrä, miksi ilmoittauduin. Ehkä minuun iski vain palava halu päästä kentälle. En kuitenkaan kehtaa peruuttaa osallistumista enää näin viime hetkellä. Sitten on nieltävä karvas kalkki, pari lasillista shampanjaa ja pari munkkia kisan jälkeen. Voiko vappuaattoa paremmin viettää?

Golfkentällä ja rangella on luonto lähellä. Siellä voi kuunnella lintujen laulua ja ihastella kevään ensimmäisiä kukkia. Vaikka lyönnit eivät aina onnistu, niin harjoituksen ja kisan jälkeen on aina hyvä mieli.

Iloista vappua!

valkovuokot golfkentän laidalla